Hirdetés

Edgar Allan Poe az őrület bugyraiba merül a Raven’s Hollow trailerében

|

A Shudderen debütáló horrorfilm a gótikus és pszichológiai horrorok kedvelőit célozza meg.

Hirdetés

A Shudder streaming platform immáron évek óta elsőszámú célpontja a horrorfilmek rajongói számára. A Shudder időről időre saját gyártású, vagy legalábbis forgalmazású alkotásokkal igyekszik becsalogatni a borzongásra vágyókat, ami sokszor balul sül el, de így is jut két rosszabb filmre egy élvezhető. Utóbbi kategóriát erősítheti a szeptember 22-én érkező Raven's Hollow, ami a 19. századba kalauzol vissza minket a trailer alapján, főszerepben Edgar Allan Poe-val.

Hirdetés

A film az író West Pointban eltöltött idejét fogja körbejárni, és próbál magyarázatot adni arra, hogy honnan is inspirálódhatott Poe a pályafutása során. Természetesen a Raven's Hollow inkább a fikció, mintsem a realitás talaján halad előre, ám ez a megközelítés teret enged klasszikus ijesztegetéseknek, amibe némi pszichológiai horror is belevegyül.

William Moseley játssza Poe-t, rajta kívül pedig Melanie Zanetti, Kate Dickie (Trónok harca), David Hayman, Oberon K.A. Adjepong (A setét torony), valamint Callum Woodhouse is szerepelnek a Raven's Hollow-ban, melyet Christopher Hatton rendezett.

Titeket felcsigázott a trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.