Hirdetés

Edge of Winter trailer - rémálommá vált apa-fia kirándulás

|

Az újdonsült Pókembert, Tom Hollandot és filmbéli testvérét kirándulni viszi a pszichotikus apjuk, Joel Kinnaman és a dolgok egészen vad fordulatokat vesznek.

Hirdetés

Tom Holland már egy pár éve feltűnt időről-időre nagyobb alkotásokban. Ilyen volt például a 2012-es A lehetetlen, amelyben Naomi Watts és Ewan McGregor oldalán mutatta meg tehetségét vagy éppen legutóbb a szintén Marvel filmes univerzumbeli színész, a többnyire pörölyforgató asgardi istenségként ismert Chris Hemsworth oldalán indult bálnavadászatra A tenger szívében. A valódi áttörést, viszont az ifjú hálószövő, Peter Parker szerepével érte el, még ha csak egy rövid epizódszerepben is láthattuk az Amerika Kapitány: Polgárháborúban. Holland legközelebb csak jövőre ölti magára a pókjelmezt, a Pókember: Hazatérésben, ám addig sem fog lazsálni, ugyanis még idén feltűnik majd az Öngyilkos osztagból ismeretes Joel Kinnaman oldalán egy nem túl kellemes családi kiruccanás erejéig. Persze a családban kialakult perpatvart nem a DC vagy Marvel vita fogja kirobbantani.

Hirdetés

Az Edge of Winterben Holland és filmbéli testvére Percy Hynes White túrázni mennek a Joel Kinnaman által alakított apjukkal, akit valójában alig ismernek. Az elvált apa titokzatos és erőszakos megnyilvánulásai egyre jobban kezdi megrémíteni a fiúkat, a már eddig sem leányálom kirándulás pedig pokollá változik, miután autóbalesetet szenvednek és kénytelenek meghúzódni egy elhagyatott kunyhóban, a tomboló hideg elől. A forgatókönyv a korábban operatőrként tevékenykedő Rob Connolly és a Capote producere, Kyle Mann közös terméke. Connolly az írói feladatok mellett a rendezést is magára vállalta így ez a film különösen fontos számára, hiszen ezzel egy nagy váltást kezdhet a karrierjében.

Magyarországi megjelenésről egyelőre nincs még hír, de az amerikai mozik augusztus 11-én tűzik majd műsorra az Edge of Wintert. Az első előzetest fent tekinthetitek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.