Hirdetés

Egy furcsa anyukával paráztat a You Are Not My Mother előzetese

|

Az ír horrorfilm megmutatja, hogy nem feltétlenül örömteli, ha egy anyuka az eltűnése után váratlanul hazatalál.

Hirdetés

Újabb radar alatt érkező horrorra lettünk figyelmesek, miután kikerült róla az első előzetes. Az írországi berkekből érkező You Are Not My Mother című filmben egy anyát vesztett család élete fenekestül felfordul, miután az eltűntnek hitt személy váratlanul hazatalál. Nagy az öröm és boldogság, ami korainak bizonyul, ugyanis az anyuka nem teljesen önmaga, sőt, kifejezetten távolságtartást kérnénk tőle a trailerben mutatott viselkedése alapján.

Hirdetés

A You Are Not My Mother a 2021-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált, amit imádtak a kritikusok. A március 25-én érkező filmet Kate Dolan írta és rendezte, melyben Hazel Doupe (Smother), Carolyn Bracken (Dublin Murders), Ingrid Craigie (Blood), Jade Jordan (Rosie) és Paul Reid (A rítus, Vikingek) tűnnek fel főbb szerepekben. A film VOD formátumban jelenik meg, úgyhogy otthon, a sötét nappaliban egy kitűnő (?) szórakozást nyújthat egy unalmas éjszakán.

A horror rajongókhoz szól kérdésünk: titeket meggyőzött az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.