Hirdetés

Egy kísértetjárta kocsmát örököl a The Witcher sztárja a Baghead előzetesében

|

Ismét egy horror, ami az elfojtásokra épít.

Hirdetés

A kezdő horrorrajongók és horrornézők nem is követhetnének el nagyobb hibát, mint hogy egy olyan helyre mennek, amelyet nem ismernek igazán. Ez történik a Baghead című filmben is, amelynek főszereplőjét a The Witcher/Vaják sorozat Cirije, Freya Allan játssza.  

A történet szerint egy fiatal lány megörököl egy kocsmát az édesapjától. A főhősnő nem volt szoros kapcsolatban az édesapjával, csak a hátra hagyott VHS-kazettákkal tartják a kapcsolatot. A lány azt sem tudta, hogy apjának van egy ilyen kocsmája, de ha már megvan a lehetőség, próbál élni vele. 

Hirdetés

Csakhogy ez nem olyan egyszerű ebben a helyzetben, hiszen bizony ezt a kocsmát természetfeletti erők is látogatják. Megint csak egy olyan horrorról van tehát szó, amelyben a szereplőknek tisztába kell kerülniük a saját és környezetük érzéseivel ahhoz, hogy legyen esélyük a túlélésre. 

A film szereplőgárda Allant leszámítva is sokat ígér: Jeremy Irvine (War Horse), Ruby Barker (Bridgerton), Saffron Burrows (Te), Svenja Young (A császárnő), Julika Jenkins (Dark) és Peter Mullan (Westworld) is feltűnik majd a kamera előtt. 

A film december végén kerül az amerikai mozikba, magyar bemutatóról egyelőre nem tudni. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.