Hirdetés

Egy őrült európai kaland jöhet?

|

Alison Brie olaszországi kiruccanásába belerondít egy rejtély.

Hirdetés

Egészen furcsa film debütál augusztus 19-én az AMC+-on. Jeff Baena filmje, a Spin Me Round Alison Brie (GLOW, Balfékek) és Aubrey Plaza (Kockázatos túra, Nagyfater elszabadul) párosával repíti el a nézőket Olaszországba, miután előbbi egy étteremfranchise menedzsereként lehetőséget kap, hogy egyenesen a vezérigazgatótól kapjon leckéket a sikeres üzleti eredmények eléréséből.

Hirdetés

Az olasz romantika és könnyed humor azonban az alábbi trailer végére átcsap egy olyan rejtélybe, amiről egyelőre csak találgathatunk, ugyanis az előzetes nem hajlandó lelőni a slusszpoént. Szerencsére. Így a Spin Me Round egy izgalmas, misztikus romantikus-vígjátéknak ígérkezik, melyben feltűnik még Alessandro Nivola (A maffia szentjei, Ál/Arc) is a vezérigazgató szerepében, továbbá Tricia Helfer (Csillagközi romboló, Lucifer), Debby Ryan (A telhetetlen, Grace), Zach Woods (Pancser police, Szilícium-völgy), Molly Shannon (Bob burgerfalodája, Will és Grace) és Fred Armisen (Saturday Night Live, Hormonokkal túlfűtve) is tiszteletét teszi benne.

Nézni fogjátok a Spin Me Roundot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.