Hirdetés

Egy végső előzetessel kápráztat el minket a Dűne

|

A Warner három héttel a premier előtt egy utolsó trailerrel igyekszik felkelteni a közömbösek érdeklődését.

Hirdetés

Frank Herbert klasszikus sci-fi regénye idén végre (ismét) a mozivásznakon kel életre, hála Dennis Villeneuve-nek és a Warner Bros.-nak. Minden adott, hogy nagyot szóljon ez az adaptáció, és hogy lehetőleg minél több ember látogasson el a mozikba, a Warner Bros. az HBO Max révén még így három héttel az október 22-i amerikai premier előtt (itthon már október 21-től zarándokolhatunk a filmre) egy utolsó előzetest kapott.

Hirdetés

Mit is mondhatnánk, ha egyeseknek idáig nem jött volna meg a kedve a Dűnéhez, azok ezzel az utolsó ízelítővel bizonyára elcsábulnak, főleg olyan színészgárda láttán, mint Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Oscar Issac, Jason Momoa, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling és Dave Bautista. 

Már csak annyi kérdés maradt, hogy IMAX-ben vagy sima moziban nézitek meg a Dűnét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.