Hirdetés

Éjsötét árnyék - Tv reklámok

|

Tim Burton újabb zseniális filmet próbál készíteni Johnny Depp bevonásával és az előzetes anyagokat szemlélve minden esély megvan egy szórakoztató, Burton-re jellemző alkotásra.

Hirdetés

Burton egy a 60-as években játszódó szappanopera alapján álmodta vászonra a Dark Shadows, avagy magyar földön Éjsötét árnyék című horor-vígjátékot, amelyben Johnny Depp egy vámpírt (Barnabas Collins) alakít. A gazdag és hatalmas Barnabas azt hiszi akármit megtehet, egészen addig, amíg össze nem töri a gyönyörű boszorkány, Angelique Bouchard (Eva Green) szívét. A boszorkány dühében vámpírrá változtatja a férfit és élve eltemeti. Kétszáz évvel később Barnabas kiszabadul sírjából, de 1972-ben egy teljesen más világot talál. Rálel leszármazottaira, akik közül mindegyiknek megvan a maga saját, sötét kis titka, és Barnabas megpróbál rájönni, hogy mi lehet az, de időközben a boszorkány Angelique is felbukkan.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.