Hirdetés

Elátkozott vidéket kell megmentenie Boyd Holbrooknak a The Cursed trailerében

|

A 19. század végén játszódó horrorfilm előzetese hátborzongató atmoszférával kecsegtet.

Hirdetés

Erősen indul a 2022-es év a horrorműfaj rajongói számára, hiszen a Sikoly után februárban több olyan film is érkezik a zsánerből, mely akár a top 10-es listában is találhatja magát Halloweenkor vagy év végén. A Hellbender vagy a már vígjátékba hajló Studio 666 után egy újabb hangulatos trailert kaptunk, ami ezúttal a The Cursed című film rejtelmeibe kalauzolja el a nézőt.

Hirdetés

A történet az 1800-as évek végén játszódik egy vidéki faluban, melynek egykori békéjét egy sötét átok oszlatja szét. Boyd Holbrook karakterét bízzák meg, hogy vizsgálja ki a környék vadállat támadásait, azonban gyorsan kiderül, hogy sokkal többről van itt szó, mint holmi vérszomjas erdőlakó állatokról.

A filmet Sean Ellis (Visszajáró pénz, Tükör/Szilánk, Metro Manila) rendezte, és Holbrook mellett Kelly Reilly-t (Sherlock Holmes, Gyilkos kilátások) és Alistair Petrie-t (Szexoktatás) is köszönthetjük a szereplőgárdában. A The Cursed február 18-ától lesz megtekinthető. Ti bepróbálkoztok majd vele?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.