Hirdetés

EXKLUZÍV: Nézd meg nálunk az Élesítve első magyar előzetesét!

|

A Red és a Salt ügynök producerei új akció-thrillerrel jelentkeznek, amelyben olyan színészek gondoskodnak majd az izgalmakról, mint Orlando Bloom, Noomi Rapace, John Malkovich és Michael Douglas. Hogy mit művelnek együtt, azt nálunk nézhetitek meg elsőként.

Hirdetés

Noomi Rapace bizonyította már párszor eddigi pályafutása során, hogy nem ijed meg a saját árnyékától, ám legújabb szerepében még ennél is tovább megy: átvedlik egyszemélyes hadsereggé, hogy megakadályozzon egy terrortámadást. Persze nincs egyedül. 

Hirdetés

Az Élesítve sztorijának középpontjában Alice Racine (Noomi Rapace), a CIA-fogolyvallató ügynöke áll, aki hatalmas zűrbe keveredik  Londonban: egyszerre kell megakadályoznia egy biológiai támadást és kiderítenie, hogy kik szivárogtak be az ügynökségbe. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, semmi sem az, aminek látszik és hamar kiderül számára, hogy kevés emberben bízhat. Mintha csak Angelina Jolie Salt ügynökét és az Elrabolva filmek Liam Neesonát keresztezték volna, a színésznő olyan keményen csap oda a terroristáknak, amihez többek között Orlando Bloom, John Malkovich, Toni Collette és Michael Douglas asszisztálnak. A Fórum Hungary jóvoltából nálunk nézhetitek meg elsőként a film szinkronos trailerét, amely bizony nem finomkodik: 

A hazánkban június 22-én mozikba kerülő Élesítve című akció-thrillert Michael Apted (A világ nem elég, Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja, Gorillák a ködben) dirigálta Peter O'Brien (Halo: Reach) forgatókönyve alapján, amely jó ideig szerepelt a legjobb meg nem filmesített forgatókönyvek hollywoodi feketelistáján, mire filmet faragtak belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.