Hirdetés

Elisabeth Moss egy időutazó sorozatgyilkosra vadászik a Shining Girls trailerében

|

Az Apple TV+ áprilistól vetíti a thrillerszériát.

Hirdetés

A szolgálólány meséje után egy új sorozatban csillogtathatja meg tudását Elisabeth Moss. A dél-afrikai szerző, Lauren Beukes díjnyertes bestsellerén alapuló Shining Girlsben Moss egy Kirby nevű, traumatizált újságírót alakít, aki saját épelméjűségét is megkérdőjelezi, mivel mindenhol az egykori támadóját látja. Kapóra jön Dan Velazquez (Wagner Moura), aki kételkedés helyett befogadással viseltet Kirby irányába, azonban őt is a saját traumáinak démonai kísértik.

Hirdetés

Ahogy az az előzetesben is elhangzik, az erőszaktevő gyilkos úgy tűnik, mintha mindig jelen lenne Kirby életében, ami egy időutazó sorozatgyilkos fenyegetését vetíti előre - akit Jamie Bell fog alakítani. Rajtuk kívül Phillippa Soo, valamint az ötszörös Emmy-díjra jelölt Amy Brenneman is felbukkan a sorozatban.

A regényt Silka Luisa adaptálta sorozatra, aminek első két részét a Breaking Badből érkező Michelle MacLaren vállalta el. További érdekesség, hogy Moss is beül majd a rendezői székbe egy epizód erejéig. Az Apple TV+ április 29-én jelenteti meg a Shining Girls első három részét, majd ezt követően heti bontásban érkeznek az új epizódok.

Szerintetek jól áll Mossnak ez az új szerep?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.