Hirdetés

Elit játszma - újabb traileren a női Wall Street farkasa

|

A Social Network - A közösségi háló, a Híradósok és Az elnök emberei írója rendezőként debütál egy igaz történeten alapuló pókersztoriban, az Elit játszmában. A legújabb, szinkronos és 16 éven felülieket megcélzó előzetes izgalmas filmet ígér.

Hirdetés

Aaron Sorkin íróként olyan sorozatokat jegyez, mint a Híradósok, Az elnök emberei és A színfalak mögött, míg forgatókönyvíróként az ő nevéhez köthető a Charlie Wilson háborúja, a Social Network - A közösségi háló és a Steve Jobs is.  2014-ben szerződött le, hogy megírja Molly Bloom azonos című önéletrajzi kötetéből a szkriptet, majd - a korábbi projektjeivel ellentétben - a rendezői szerepkört is elvállalta.

Hirdetés

Molly Bloom - vagy ahogyan a médiában emlegették, a "póker hercegnője" - a különösen nagy tétre menő kártyajátékok világát akarta könyvében az olvasók elé tárni. Molly-t pár évvel ezelőtt (na nem egyedül, több vádlottal egyetemben) letartóztatták illegális pókerpartik és fogadások szervezéséért. A hölgy bűnösnek vallotta magát, majd megírta könyvét, amelyben lerántotta a leplet híres ügyfeleiről is: állítása szerint ismert filmsztárok, Wall Street-i nagykutyák és híres sportolók is megfordultak nála az általa szervezett pókermeccseken, Sorkin pedig ebből készített filmváltozatot. Íme a második, 16+-os trailer: 

Az Elit játszma 2018. január 4-től lesz látható hazánkban Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner és Michael Cera szereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.