Hirdetés

Elképesztő szereplőgárdával és idegenekkel jön Wes Anderson új filmje, az Asteroid City

|

Csak néhány név a stábból: Tom Hanks, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Willem Dafoe, Margot Robbie, Jeff Goldblum.

Hirdetés

Vannak olyan rendezők, akiknek munkáit egyetlen képkockáról is fel lehet ismerni. Ilyen többek között Tim Burton, Quentin Tarantino és Wes Anderson is, aki utánozhatatlan atmoszférájú filmeket készít évtizedek óta. A fantasztikus Róka úr, a Holdfény királyság, A Grand Budapest Hotel, a Kutyák szigete és A Francia kiadás mind-mind hűen tükrözi Anderson stílusát, és ő az egyik olyan filmes is, akinek hívó szavára fél Hollywood ugrik, még akkor is, ha egy statisztaszerepről van szó. 

Vannak megszokott figurák, akiket előszeretettel hív vissza újra meg újra, legyen az Adrien Brody, Willem Dafoe, Jason Schwartzman, Tilda Swinton vagy Edward Norton, ők pedig új filmjéből, az Asteroid City történetéből sem maradhattak ki. 

Hirdetés

A sztori egy fiktív amerikai sivatagi városban játszódik 1955-ben, ahol megtartják az űrkadétok találkozóját, amelyet azért szerveztek, hogy az ország minden részéből összegyűjtsék a diákokat és szüleiket, hogy közösséget teremtsenek és tudományos versenyt folytassanak, csakhogy a menetrendet megzavarják a világot megváltoztató események.

A felütés nagyon különleges, a trailer alapján pedig az Andersonra jellemző stílus és színösszeállítás sem maradhat el, ráadásul újfent ütős szereplőgárdát sikerült összehoznia: Brody, Dafoe, Schwartzman, Swinton és Norton mellett ugyanis fel fog bukkanni a filmben többek között Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Bryan Cranston, Liev Schreiber, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Margot Robbie, Tony Revolori és Jeff Goldblum is. Íme az elős előzetes: 

Az Asteroid City június 15-től lesz látható a hazai mozikban. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.