Hirdetés

Újabb előzetesen és poszteren az Elliot, a sárkány

|

A kevésbé ismert Disney mese élőszereplős feldolgozása megkapta legújabb előzetesét.

Hirdetés

A Disney 1977-es Peti sárkánya nem sorolható éppenséggel az egeres cég legsikerültebb produkciói közé, ezért némileg meglepő, hogy kapott egy élőszereplős feldolgozást. Amely az újabb előzetesét elnézve kellemes családi matinénak tűnik és az előzetes végén még a Sárkányszív is felidéződik.

Hirdetés

A történet szerint a fafaragó, Mr. Meacham (Robert Redford) aki elképesztő mesékkel traktálja kislányát egy vadon élő sárkányról az erdőben. Felcseperedvén a lánya, Grace (Bryce Dallas Howard) már csupán annak véli ezeket a történeteket, aminek: meséknek. Egészen addig, amíg az erdőben rá nem talál egy család nélküli, 10 éves forma kisfiúra, Pete-re (Oakes Fegley), aki egy hatalmas zöld sárkánnyal élte túl eddig az erdőben, akit Elliotnak hívnak.

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, ez felbolygatja a kisvárosiak életét (az élükön Karl Urban áll). A szőrös kis sárkány és kis barátja kalandjai augusztus 12.-én repülnek be a mozikba. Vélhetően a kicsik és a nagyok is kellemes kikapcsolódásnak fogják érezni, mert kellemesen nosztalgikusnak tűnik és akár a 90'-es években is készülhetett volna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.