Hirdetés

Elmosódik a határ hős és gonosz között a Morbius legújabb előzetesében

|

Látványos kedvcsinálón a Sony-féle szuperhősvilág következő antihősének kalandja.

Hirdetés

Továbbra sem tudni pontosan, hogy miképpen kell elképzelni a Sony (és a Marvel) terveit a különálló univerzumaik összefésülésére, de talán a Morbius erre képes lesz már több információval szolgálni. A legújabb, több mint három perces előzetes tesz is erre utalást, hiszen nem csak a korábban látott Pókember plakát, de a Marvel Univerzumban (pontosabban a Pókember: Hazatérésben) már bemutatkozó Keselyű Michael Keaton képében is tiszteletét teszi benne.

Hirdetés

Dr. Michael Morbius - akit az Oscar-díjas Jared Leto kelt életre - egy ritka vérbetegségben szenved, akinek eltökélt szándéka, hogy megmentsen másokat, akik ugyanerre a sorsra jutnának. Éppen ezért kétségbeesett lépésre szánja el magát, ám míg eleinte radikális sikernek tűnik az, amibe belevágott, hamarosan elszabadul benne a sötétség.

A Morbius 2022. január 28-án érkezik a mozikba, főbb szerepben pedig feltűnik még Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Michael Keaton, és Tyrese Gibson. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.