Hirdetés

Élőszereplős trailert kapott a Dead Island

|

Sajnálatos módon nem a készülődő Dead Island mozi kapta meg az első előzetesét, hanem a 2011-ben nagy közönség és szakmai sikereket is elérő trailerből készült egy élőszereplős verzió.

Hirdetés

A Machinima YouTube csatornáján debütált a Dead Island videojáték élőszereplős változata, amely szinte ugyanazt mutatja be, mint a 2011-es kiadás, azzal a különbséggel, hogy ezúttal valódi színészekkel lett leforgatva a trailer BJ McDonnell (Hatchet III) vezényletével. Ami a filmváltozatot illeti, a legutóbbi infónk az, hogy a Lionsgate műhelyében formálódik, a két producer pedig Sean Daniel (A múmia, Farkasember, A skorpiókirály), valamint Stefan Sonnefeld (A rettegés háza).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.