Hirdetés

Előzetes érkezett a REC rendezőjének bankrablós filmjéhez

|

Freddie Highmore és Liam Cunningham egy mestertervet eszelnek ki, hogyan rabolják ki Spanyolország legvédettebb bankját.

Hirdetés

A spanyol rendező, Jaume Balagueró olyan horrorfilmekkel tett szert hírnévre, mint a 2007-es REC majd annak folytatásai, az Amíg alszol és a Muse. Olybá tűnik, hogy Balagueró most a heist (rablás) műfajban is próbára teszi rendezői képességeit egy hasonlóan spanyol, ellenben angol nyelvű színészekkel tömött produkcióban.

Hirdetés

A Spanyol Királyság központi bankjába kerül a híres Francis Drake kapitány kincse, amit olyan erőkkel őriznek, hogy még a legprofibb bűnözőknek sem lenne esélye megkaparintani a becses tárgyakat. Kivéve a Labdarúgó-világbajnokság idején, amikor a nagy felfordulásban egy apró lehetőség mégiscsak akad, hogy sikerre lehessen vinni egy effajta rablást. Freddie Highmore (Én, Pán Péter, Charlie és a csokigyár A szeretet szimfóniája) egy briliáns elméjű egyetemista, akit rablócsapatába beszervez Liam Cunningham (Trónok harca), hogy segítsen nekik véghez vinni a lehetetlent: észrevétlenül be- és kijutni a Spanyol Királyság központi bankjából.

Rajtuk kívül a szereplőgárdában felbukkan majd Famke Janssen (X-Men), Astrid Bergès-Frisbey (Arthur király: A kard legendája) és Sam Riley (Demóna). A briliáns csel (The Vault) március 26-on debütál VOD platformokon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.