Hirdetés

Előzetes érkezett a The Consultanthoz, amiben Christoph Waltz egy szociopata főnököt alakít

|

A jobb mutatókért akár az alkalmazottaimat is feláldozom!

Hirdetés

Mondhatná a Christoph Waltz (Becstelen brigantyk) által alakított Regus Patoff, aki egy játékfejlesztő cég felett veszi át az irányítást, ugyanis az nem hozza az elvárt számokat a termelésben. A győzelemnek azonban ára van: Patoff elképzelése szerint mindez csak úgy sikerülhet, ha drasztikus lépéseket tesz, és az sem zavarja, ha beosztottjai félnek vagy egyenesen gyűlölik őt. 

Hirdetés

A  nyolcepizódos The Consultant rövid kedvcsinálójában belekóstolhatunk a szociopata Patoff munkamódszereibe, aki nem zárkózik el az alkalmazottak zaklatásától és terrorizálásától. Ez már önmagában elegendő okot ad arra, hogy thrillerként aposztrofáljuk a Prime Video sorozatát, de az alkotók nem futamodtak meg attól sem, hogy ne csempésszenek némi fekete humort is a történetbe. 

A széria showrunnere és kreatív producere Tony Basgallop (Servant), továbbá az utóbbi feladatkörből Matt Shakman (WandaVízió) is kivette a részét. A főszerepben Waltzot láthatjuk, de feltűnik mellette Nat Wolff (The Stand), Brittany O'Grady (A Fehér Lótusz), Aimee Carrero (A menü), Sloane Avery (Physical) és Michael Charles Vaccaro (For All Mankind). 

A The Consultant teljes évada február 24-én debütál a Prime Videón. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.