Hirdetés

Előzetes érkezett a Zöld Íjász befejező évadához, és a spinoff sorozat is leleplezésre került

|

Nem kell hosszú távon nélkülöznünk Star City szuperhőseit.

Hirdetés

Jövő hónapban tér vissza a The CW zászlóshajójának számító Zöld Íjász az utolsó, mindössze tíz epizódot számláló nyolcadik évadával, amellyel egy masszív DC tévésorozatos univerzum épült ki az utóbbi években. Az Arrowverzum rajongói, legyen is bármennyire hullámzó a szóban forgó szériák minősége, minden bizonnyal szívszorító végső kalandnak néznek elébe a Stephen Amell által megformált karakterrel, most pedig egy frissen debütált ízelítőnek hála szemügyre is vehetik az elkövetkező részeket. 

Hirdetés

Öröm az ürömben, már akinek legalábbis, hogy immár hivatalosan fejlesztési fázisban jár egy a Zöld Íjász bizonyos szereplőit középpontba helyező spinoff sorozat, amelyben név szerint Katie Cassidy, Katherine McNamara és Juliana Harkavy tér vissza rendre Laurel Lance, Mia Smoak/Zöld Íjász, valamint Dinah Drake szerepeiben. A három szuperhősnő közös sorozatát fel is vezeti majd a Zöld Íjász befejező évadának egyik epizódja, és habár ennél több konkrétum egyelőre nem derült ki a spinoffról, a bejelentett karaktereket elnézve evidens, hogy egy későbbi, felbomlott rendű Star Cityben fogjuk nyomon követni, amint a két Kanári, illetve Oliver és Felicity lánya, a jövőbeli Zöld Íjász közösen veszik fel a harcot a gonosztevőkkel.

A Zöld Íjász befejező évada október 15-én veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.