Hirdetés

Előzetes érkezett az animációs Tűzgyűrű-sorozathoz

|

És már a premier sincs messze.

Hirdetés

Nem sok mindent tudtunk idáig a Netflixre bejelentett animációs Tűzgyűrű-sorozatról, csak azt, hogy The Black alcímen fog futni, és a történet egy testvérpár, valamint ősrégi, lepusztult Jaeger-robotjuk körül forog majd, ahogy felveszik a küzdelmet a Kaijukkal. Most azonban befutott róla az első kedvcsináló, amely egyben a premier pontos dátumát is leleplezte.

Hirdetés

Ami pedig már nincs is olyan messze, hiszen a Pacific Rim: The Black március 4-én érkezik a Netflix kínálatába. A széria rendezésért egyébként Craig Kyle és Greg Johnson párosa felel majd, akik korábban összehozták az X-Men: Evolution és a Wolverine And The X-Men szériákat is. 

Ti várjátok a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.