Hirdetés

Előzetesen Bryan Cranston és a barátságos gorilla meséje, a The One and Only Ivan

|

Aranyos kis kedvcsinálót kapott a Disney családi kalandfilmje.

Hirdetés

A Disney stúdiója gyakorlatilag egymaga hozza "divatba" az élőszereplős, de animált állatokkal kiegészített filmeket. Legújabb ilyesfajta próbálkozásuk a The One and Only Ivan lesz, ami K.A. Applegate gyerekeknek szánt, 2012-ben kiadott regénye nyomán készült el a nagyvászonra.

Hirdetés

A történetben egy barátságos szürke hátú gorilla, Ivan sorsát követhetjük, akit még gyermekkorában szakítottak el a vadonból. Az állat ugyan szerető gazdára lelt Mack (Bryan Cranston) személyében, a gorilla a szívét követve végül mégis kísérletet tesz arra, hogy visszatérhessen valódi otthonába. Mindezt körvonalazza a filmhez érkezett friss előzetes is:

A főszerepben Bryan Cranstont láthatjuk majd, míg Ivan hangját az Oscar-díjas Sam Rockwell adja, a gorilla újdonsült barátját, a kis elefántot, Ruby-t Angelina Jolie szinkronizálja - mellettük Danny DeVito és Helen Mirren hangjára is figyelmesek lehetnek azok, akik eredeti nyelven nézik majd a filmet. A rendezői székben Tea Sharrock (Mielőtt megismertelek) ült, míg a forgatókönyvet az a Mike White jegyezte, akinek a 2003-as Rocksuli szkriptjét is köszönhetjük.

A The One and Only Ivan augusztus 14-én debütál a Disney+ felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.