Hirdetés

Előzetesen a 70-es évek stand-up comedy világa

|

A Showtime legújabb sitcomja a '70-es évek feltörekvő stand-up comedy szereplőit mutatja be, amiből első blikkre talán a legfontosabb hiányzik: maga a humor.

Hirdetés

A Showtime legújabb sitcomja, az I'm Dying Up Here egy új kedvcsináló előzetest kapott, ami alapján továbbra sem tudjuk eldönteni, hogy mennyire lesz ez dráma, és mennyire vígjáték. A Showtime kockázatos taktikát alkalmaz a szériával, hiszen az I'm Dying Up Here hangulatvilága szinte egy az egyben a megboldogult HBO-sorozatot, a '70-es években játszódó Bakelitet idézi meg, amit ugyebár elkaszált az HBO az első évad után.

Hirdetés

A sorozat legnagyobb húzóneve Jim Carrey, aki executive producerként ügyködik a projekten, színészek között pedig megtalálhatjuk Melissa Leo, Jake Lacy vagy Ari Graynor neveit, de visszatérő vendégszereplőként fel fog bukkanni Sebastian Stan, Alfred Molina, Robert Forster és Dylan Baker is az első szezonban. Ahhoz képest, hogy papíron milyen jónak tűnik az alapanyag, és a történet is feltörekvő megnevettetőket mutat be, a trailer nem sok nevetnivalót tartogatott, de lehet még bízni benne, hogy az igazán nagy durranásokat a be nem mutatott részekre tartogatják.

Titeket meggyőzött az előzetes, nézni fogjátok a júniusban induló I'm Dying Up Here-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.