Hirdetés

Előzetest kapott A balszerencse áradása második szezonja

|

Neil Patrick Harris köszönt minket újév alkalmával, hogy bemutassa sorozatának várva várt új évadát, amiből kiderülhet, mi is állhat valójában a Baudelaire árvák tragédiájának hátterében.

Hirdetés

A Lemony Snicket írói álnéven megjelent Daniel Handler könyvek különleges stílusát nemigazán egyszerű vászonra vinni, így a 2004-es A balszerencse áradása Jim Carrey alakításával minden igyekezet ellenére sem volt egy emlékezetes feldolgozás.

Hirdetés

Viszont az egy éve első évadával a Netflix oldalán bemutatkozó sorozat gyorsan népszerűvé vált a könyvek kedvelői és a laikusok között is.  A lejjebb látható kedvcsinálóban maga Neil Patrick Harris bújt Olaf gróf bőrébe, hogy prezentálja a második évad első képsorait, és elújságolja, hogy március 30-án fog debütálni a teljes szezon a Netflix felületén.

A történet szerint Violet, Klaus és Sunny Baudelaire egy tűzvészben elvesztik szüleiket, így az árván maradt fiatalok gyámtól gyámhoz vándorolnak, hiszen soha sincsenek biztonságban a gonosz Olaf gróftól és bandájától, akik mindenáron megakarják kaparintani a Baudelaire örökséget. Az első évad a könyvsorozat első négy darabját dolgozta fel, a második évaddal viszont nem ér véget a történet, hiszen az utolsó könyveket egy harmadik évadban tervezik elmesélni.

Nektek tetszett az első évada A balszerencse áradásának? Vagy talán most megjött a kedvetek, hogy tegyetek vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.