Hirdetés

Előzetesen a Csillag Patrik-központú sorozat

|

Ilyen lesz az új SpongyaBob-széria.

Hirdetés

Még tavaly nyáron derült ki, hogy spin-off sorozatot kap SpongyaBob Kockanadrág, melyben az együgyű, de különleges humorú tengeri csillag, Patrik és az ő családja állna a középpontban, ám azóta nem sok mindent hallottunk a projekt háza tája felől. Most azonban a Nickelodeon közzétette az első előzetest a szériáról, amelyet az alább tekinthettek meg.

Hirdetés

A történet szerint Patrik a saját late-night beszélgetőműsorának lesz a házigazdája, az előzetes pedig végre bepillantást engedett Patrik családjába is: megismerhetjük majd Csillag Cecilt (Tom Wilson), Patrik vidám és boldog apját, aki mindig a családját helyezi az első helyre; Csillag Nyuszit (Cree Summer), Patrik szerető anyukáját, aki legalább annyira furcsa, mint a fia; Csillag Squidinát (Jill Talley), Patrik 8 éves kishúgát, valamint Csillag Nagyapát (Dana Snyder), a Csillag-család legintelligensebb tagját. A sorozat július 9-én debütál a Nickelodeon műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.