Hirdetés

Előzetesen a feel-good kung fu-film, a The Paper Tigers

|

Az igazságért fog küzdeni Quoc Bao Tran filmjének triója.

Hirdetés

Mind a mai napig megvan az a rétegközönség, akiknek minden bánatát el lehet feledtetni egy a klasszikusokat idéző, szórakoztató kung fu-filmmel, ahol a jól megkoreografált akciójeleneteket a humoros pillanatok egészítik ki. Nos, ők most nagyon örülhetnek, hiszen megérkezett az első előzetes a The Paper Tigershöz, ami első pillantásra a maximumra fogja járatni az örökzöld receptet.

Hirdetés

Quoc Bao Tran filmjében a címszereplő "Három Tigris" egykor a kung fu harcművészetének isten áldotta tehetségei voltak, ám az élet végül külön utakra terelte őket: 25 év eltelt, felnőttek, és a gyakorlatból is teljesen kijöttek. Egyik nap azonban szörnyű hírt kapnak, ugyanis mesterüket meggyilkolták, így a Három Tigris újból összeáll, hogy a végére járjon a dolgoknak - értelemszerűen nem kevés pofonosztással útközben.

Az amerikai akcióvígjáték egy roppant jó hangulatú élményt, és legalább annyira pörgős, kőkemény küzdelmeket ígér, ami egy igazi csemege lehet a műfaj rajongóinak számára. A főszerepben Alain Uy-t, Ron Yuant és Mykel Shannon Jenkins küzdenek majd mesterük emlékéért.

A The Paper Tigers nemsokára, május 7-én jelenik meg, elsősorban VOD-on. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.