Hirdetés

Előzetesen a félig ember, félig őz kisfiú posztapokaliptikus története, a Sweet Tooth

|

A DC képregényét dolgozza fel a Netflix készülő sorozata.

Hirdetés

A Netflix egyik legújabb projektje egy posztapokaliptikus sorozat, mely a DC Sweet Tooth című képregénysorozatán alapul. Az alapanyag érdekessége, hogy a "nagy összeomlást" követően a bolygó szerencsére nem, de az emberi társadalom szinte teljesen magába roskadt, egyúttal ember- és állatszerű lények kezdtek megjelenni a természetben. A történet főhőse, Gus (Christian Convery) is egy ilyen kisfiú, akiről szétálló, nagy fülei és pompázatos szarvai azonnal elárulják, hogy nem csak emberi, de őz vér is csorog az ereiben. Gus azonban összetalálkozik egy, az útját addig magányos farkasként járó idegennel (Nonso Anozie), akivel aztán együtt kalandoznak abban a világban, amit a mára már ismét a természet ural.

Hirdetés

A Bambi és a Mad Max szerelemgyermekeként is sokat emlegetett képregény sorozatfeldolgozása a napokban meg is kapta az első előzetesét, amivel belenézhetünk ebbe a furcsa világba:

A sorozat showrunnere (egyben írója és producere) Jim Mickle, akinek a Vámpírok földje, Rideg világ és Vagyunk, akik vagyunk filmeket is köszönhettük. A csodálatos helyszínek, és a forgatások otthonául Új-Zéland tájai szolgáltak, a széria egyik producere és pártfogója pedig nem más, mint Robert Downey Jr.

A Sweet Tooth első évada összesen 8 darab egyórás epizódból fog állni, ami június 4-től válik elérhetővé világszerte a Netflix felületén. Kíváncsian várjuk, mi sül ki a különleges koncepcióból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.