Hirdetés

Előzetesen a Love, Death + Robots második évada

|

Az előzetes mellé pedig rögtön két örömteli hír is érkezett a folytatással kapcsolatban.

Hirdetés

Gyakorlatilag a premier után pár nappal már hatalmas népszerűségnek örvendett David Fincher (Holtodiglan, Harcosok klubja) és Tim Miller (Deadpool, Terminator: Sötét végzet) közösen tető alá hozott animációs antológia-sorozata, a Love, Death + Robots, ami 18, teljesen különálló és különböző hosszúságú epizódokat tartalmazott. Nem csoda hát, hogy a Netflix azonnal berendelte belőle a folytatást, amiről azonban mostanáig semmit nem tudtunk. A streamingszolgáltató azonban végre megtörte a csendet, és közzétette a második évadról az első előzetest.

Hirdetés

A meglehetősen pörgős és hangulatos kedvcsináló végén pedig nem csak az került leleplezésre, hogy alig egy hónapon belül, május 14-én debütál az új évad, hanem az is, hogy be is rendelték a következőt, amely már 2022-ben érkezik is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.