Hirdetés

Előzetesen a Tarzan 3D

|

Modern kori adaptációt kap Edgar Rice Burrough klasszikus Tarzan sztorija, amit 3D-s animációban kíván kiadni jövőre a Constantin Film.

Hirdetés

Befutott a Tarzan 3D legelső mozgóképe, melyben a környezet gyönyörű, a karakterek - bár néhol hagynak kívánnivalót maguk után - jól kidolgozottak, azonban a sztori érdekesre sikeredett. A történet kap némi modern köntöst Reinhard Klooss, Yoni Brenner és Jessica Postigo forgatókönyvírók által, amelyben Tarzan szülei életüket vesztik egy repülőgép katasztrófában, így a kis Tarzan család nélkül marad. Jane egy afrikai idegenvezető lánya, aki megrögzötten védi a dzsungelt, melyet a Greystoke Energies nevű cég vezetője szeretne megkaparintani. Nem mellesleg ő lesz az, aki Tarzan szüleinek cégét is átveszi azok halála után, így Tarzan és Jane közös erővel próbálják megállítani a Greystoke Energies embereit, hogy tönkretegyék a dzsungelt. A filmben a két főszereplőt, Tarzant és Jane-t Kellan Lutz és Spencer Locke színészekről mintázták, a rendezést pedig Reinhard Kloss és Holger Trappe vállalta magára. Megjelenés 2013-ban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.