Hirdetés

Előzetesen az Apple TV+ sci-fi drámasorozata, az Invasion

|

Sam Neill és Shamier Anderson is szerepelnek az űrlények invázióját különböző karakterek perspektíváiból bemutató szériában.

Hirdetés

A streaming háború immáron olyan fokozatban zajlik, hogy ember legyen a talpán, aki követni tudja a különböző streamingszereplők soron következő projektjeit. Mindenesetre a készítők igyekeznek megkönnyíteni a nézők dolgát egy-egy jól összerakott előzetessel, mint történt ez az Apple TV+ októberben érkező sci-fi drámasorozatával, az Invasionnel is.

Hirdetés

Az már az előzetesből is tisztán látszik, hogy nem egy klasszikus inváziófilmmel lesz dolgunk, hiszen az egész eseményt földrajzilag is különböző helyzetben lévő karakterek szemszögéből fogjuk nyomon követni, úgyhogy inkább a drámai szál lesz előtérben, amit Shamier Anderson katona karaktere ellensúlyozhat némi akcióval. Mellette feltűnik Sam Neill, Golshifteh Farahani (Tyler Rake: A kimenekítés), Firas Nassar (Fauda), illetve Shioli Kutsuna (Deadpool 2) is a főbb szerepekben.

A 10 részes első évad október 22-én fog debütálni az Apple TV+-on. Az első három rész már aznap elérhető lesz, hogy utána a hátralévő epizódokat hétről hétre ossza meg a nagyközönséggel a streaming csatorna.

Mi a véleményetek a sorozatról a trailer alapján? Lehet-e ebből egy új Érkezés esetleg?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.