Hirdetés

Előzetesen az Egyik kopó, másik eb sorozatváltozata

|

A sorozat a Disney+-ra készült.

Hirdetés

Az 1989-es, Tom Hanks főszereplésével készült Egyik kopó, másik eb című filmet kicsiny hazánkban is sokan szeretik, úgyhogy lehet, hogy sokan felkapják a fejüket arra, hogy a sorozatváltozathoz már előzetest is kaptunk. 

A Disney+-ra készülő sorozatban persze nem lesz Tom Hanks, hanem az általa megformált karakternek a fiával fogunk találkozni, aki apucijához hasonlóan szintén nyomozó és aki édesapjától örököl egy kutyát.

Hirdetés

Ahogyan az sejthetjük, az összecsiszolódás nem megy teljesen zökkenőmentesen, a képletbe egy kis szerelem is kerül, a nyomozás pedig már csak hab lesz a tortán. Nézzük csak a trailert:

Ennyiből egyáltalán nem tűnik rossznak a végeredmény, bár túlzottan eredetinek sem mondható. Igazi kis cuki matinésorozatnak néz ki, amit bátran nézhet az egész család a gyerkőccel együtt és amelynek ártalmatlansága vélhetően majd egyenes arányosságban áll azzal a káosszal, amit a kutya okoz a gazdája életében.

A sorozat főszereplője Josh Peck lesz, neki kell majd képletesen Tom Hanks cipőjébe belelépni, a készítő pedig Matt Nix, akinek a nevéhez olyan sorozatok köthetők, mint a The Gifted - Kiválasztottak, vagy éppen a Minden lében négy kanál. A széria pilot epizódját McG rendezte, aki executive produceri feladatokat is ellát a projektnél. Az első epizód 2021. július 21-én fog debütálni a Disney+-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.