Hirdetés

Előzetesen az HBO új steampunk-fantasy szuperhősös sorozata

|

A The Nevers-re keresztelt szériára még azoknak is érdemes odafigyelniük, akik nem mozognak otthonosan ezekben a műfajokban.

Hirdetés

Az HBO is (ahogy a Netflix vagy éppen az Amazon Prime) számtalan, hét lakat alatt őrzött titokzatos sorozatokat készít jelenleg, amikről közel vagy abszolúte semmit sem tudni. Az egyik ezek közül a The Nevers, ami szerencsére a minap előbújt az árnyékból és pár hivatalos fotón, valamint egy igencsak megkapó és bizalomgerjesztő előzetesen megmutatta magát. Egy igazi műfaji mixbe csöppenhetünk bele, amiben egyaránt keveredik a viktoriánus korabeli kosztümös dráma, az elképesztően látványos fantasy elemek és a benzingőzös steampunk világa - mindezt nyakon öntve egy maréknyi szuperhőssel is.

Hirdetés

A történet Londonba kalauzol el minket, ahol is egyik pillanatról a másikra megjelennek az emberek között az úgynevezett "Érintettek". Olyan szuperképességekkel megáldott személyek ők, akiknek legtöbbje nő, és egy elnyomó, kizsákmányoló világban kell helytállniuk és kivívniuk a maguk tiszteletét, becsületét. Emiatt persze csaknem az egész világgal szembe kell szállniuk, legfőképpen a Londont irányító hatalommal.

A The Nevers valamikor idén áprilisban fog felkerülni HBO-ra és HBO GO-ra egyaránt.

Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.