Hirdetés

Előzetesen a Coen fivérek legújabb westernfilmje

|

A The Ballad of Buster Scruggs már korábban a Velencei Filmfesztiválon is bemutatkozott, most pedig a Netflixen próbál szerencsét.

Hirdetés

Joel és Ethan Coen köztudottan nagyon otthonosan mozog a poros, sivatagos westernfeelingben, ha a filmekről van szó. Elég, ha csak a Nem vénnek való vidéket, vagy A félszeműt idézzük fel, sőt, az előbbi el is vitte a legjobb filmért járó Oscar szobrocskát is. A testvérek ezentúl visszatérnek szeretett műfajukhoz és hangulatukhoz a The Ballad of Buster Scruggs előzetesében.

Hirdetés

Az eredetileg szériának beharangolt Buster Scuggs végül egy epizodikus film lesz, ami 6 kis történetből fog felépülni. Az illusztris szereplőgárdában ott lesz Tim Blake Nelson, James Franco, Liam Neeson, Brendan Gleeson, David Krumholtz, Tom Waits és Stephen Root is. 

A Netflixen november 16-án mutatják majd be a filmet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.