Hirdetés

Előzetesen Colin Farrell új sci-fije, az After Yang

|

Az A24 filmje a könnycsatornáink megdolgoztatásával is megpróbálkozik.

Hirdetés

A leginkább a horrorfilmjeiről elhíresült A24 ezúttal egy ijesztegetéstől távol álló filmmel fog megküzdeni a nézők figyelméért, és az első előzetes, valamint a szinopszis alapján bizonyára sok sci-fi rajongót fog a kanapéra ültetni. Az After Yang című alkotás egy olyan világot mutat be, ahol az emberek androidokat bérelhetnek fel a háztartás vezetéséhez - olyan robotokat, melyek az emberi érzelmek gyakorlására is képesek. Nézzétek meg a március 4-én érkező film előzetesét alább.

Hirdetés

A filmben Colin Farrell játssza a családapát, aki másodkézből tesz szert egy androidra, akit Justin H. Min alakít Az Esernyő Akadémiából. Miután a család új üdvöskéje elromlik, Farrellnek kell felkutatnia a hiányzó darabokat, melyekkel meg lehetne javítani a fogadott lányának legjobb barátját. Ez az egyszerűnek induló javítás pedig az élet értelmeit feszegető utazássá növi ki magát.

Az After Yanget a Columbust is jegyző Kogonada rendezte, akinek jellegzetes stílusa rögtön átüt a trailerből. A film nagy sikert aratott a tavalyi filmfesztiválokon, március 4-től pedig a mozikban és a Showtime-on tekinthetik meg azt az amerikai nézők. Kérdéses, hogy a magyar mozikba eljut-e, de bízunk benne, hogy valamilyen formában hazánkban is sor kerül majd a premierre.

Titeket meggyőzött az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.