Hirdetés

Előzetesen Josh Brolin új sorozata, az Outer Range

|

Brolin egy természetfeletti westernben kutatja a környék rejtélyeinek válaszát.

Hirdetés

Mint megannyi színész, úgy Josh Brolin is készen áll visszatérni a gyökerekhez. Az 54 éves színész annak idején sorozatokban bontogatta a szárnyait (Private Eye, The Young Riders), majd a 2000-es évek közepére stabilizálta magát az A-kategóriás hollywoodi színészek csoportjában, hogy 2022-ben ismét egy szériában bukkanjon fel.

Hirdetés

Az Outer Range-ben Brolin egy klasszikus westerncsaládapát alakít, aki nem tud megbirkózni menyének titokzatos eltűnésével. Miközben minden keserűségét és haragját megosztja a családjával a vacsora előtti hálaadás előtt, a trailer körbejárja a környéket, amiről kiderül, hogy sokkal több titkot rejteget, mint azt egy vidéki környezetből kinéznénk.

Brian Watkins készítette a sorozatot, aki forgatókönyvírói és showrunner szerepköröket is elvállalt. Brolin mellett Imogen Poots (28 héttel később, Mocsok), Lili Taylor (Perry Mason, Kamrák), Tamara Podemski (A halottkém, Futás), Lewis Pullman (A 22-es csapdája, A nemek harca), Tom Pelphrey (Mank, Ozark), Noah Reid (Schitt's Creek), Shaun Sipos (A texasi láncfűrészes: Az örökség), Isabel Arraiza (Ördög a réslzetekben), Olive Abercrombie (A Hill-ház szelleme), illetve a veterán Will Patton (Armageddon, Yellowstone, Minari) is szerepet vállal a szériában.

Az Outer Range április 15-én debütál az Amazon Prime-on.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.