Hirdetés

Előzetesen A Kiéhezettek adaptációja

|

Napjainkban a filmgyárosok bőségesen ellátnak minket a posztapokaliptikus témájú könyvek adaptációival, s ezt a hullámot sikerült meglovagolnia M. R. Carey regényének is.

Hirdetés

A történet szerint a nem is oly távoli jövőben az emberiség nagy része egy gyorsan terjedő fertőzés áldozatává válik, amelyet egy gomba okoz. A betegség gyakorlatilag zombivá változtatja a fertőzötteket, akik az egészséges emberek húsából táplálkoznak.

Hirdetés

Akik megúszták a vírust, azok vagy védett városokban élnek vagy guberálókká váltak, akik bandákba tömörülve igyekeznek túlélni.

Egy angliai katonai bázison különleges gyerekeken kísérleteznek, akik ugyan szintén kiéhezettek, ám valahogyan sikerült megtartaniuk emberi mivoltukat, s él köztük egy Melanie nevű kislány, aki különlegesen magas intelligenciájával kitűnik a többiek közül. A tudósok abban reménykednek, hogy a fiatalok segítségével megtalálhatják az ellenszert, a bázist azonban váratlan támadás éri, s a kevés túlélőnek Melanie-val együtt kiéhezettekkel túlzsúfolt városokon kell átkelniük, hogy biztonságos területre érjenek, s ne vesszen el végleg a túlélés reménye.

Nos, ez a Kiéhezettek, ami Colm McCarthy rendezésében várhatóan idén szeptemberben kerül a mozikba. A főbb szerepekben Glenn Close, Gemma Arterton, Paddy Considine és  Sennia Nanua. A filmnek megérkezett az első előzetese is, amit fentebb megtekinthettek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.