Hirdetés

Előzetesen Matt Damon legújabb filmje, a Stillwater

|

Az első előzetes mellé poszter is érkezett.

Hirdetés

A Focus Features elhozta a Stillwater című thriller-dráma első előzetesét, amit az Oscar-nyertes Tom McCarthy (Spotlight - Egy nyomozás részletei, A látogató, Az állomásfőnök) rendezett Matt Damon (Good Will Hunting, Mentőexpedíció, Bourne-filmek) főszereplésével. A filmet eredetileg tavaly mutatták volna be, de a koronavírus-járvány miatt csak idén nyáron, júliusban debütálhat.

Hirdetés

Damon az oklahomai olajfúró munkást, Bill Bakert alakítja, aki azért utazik a franciaországi Marseille-be, hogy meglátogassa elhidegült lányát. Allison (Abigail Breslin) azonban börtönben ül, mert meggyanúsították egy gyilkossággal, amit nem követett el. Bakernek számtalan kihívással kell megküzdenie azért, hogy kiszabadítsa a lányát - vagy legalább megtudja, mi az igazság -, köztük a bonyolult jogi rendszerrel és a nyelvi különbségekkel. A filmben szerepel még Camille Cottin, Deanna Dunagan és Robert Peters is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.