Hirdetés

Feliratos előzetest kapott Spike Lee Ku Klux Klános filmje

|

John David Washington és Adam Driver egy újdonsült zsarupárosként próbálják leleplezni a Ku Klux Klánt a Csuklyások - BlacKkKlansman című filmjükben.

Hirdetés

Spike Lee legújabb filmje, a Csuklyások egy Colorado Springs-i igaz történetet dolgoz fel. A film Ron Stallworth (John David Washington) történetét meséli el, aki az első afro-amerikai bűnüldöző volt, aki beépült a hírhedt Ku Klux Klánba.

Hirdetés

A sztori szerint Stallworth detektív felveszi a kapcsolatot a klán egy tagjával telefonon, majd beépülés céljából partnerét, Flip Zimmermant bízza meg, hogy játssza el őt, mint fehér embert. Ami pedig ezek után következik az egy leleplező hadművelet, amely során látni fogjuk, hogyan, miként működik egy ilyen szervezet, kik a tagok, hogy lehet bejutni.

Magyar nyelvű előzetes:

Angol nyelvű előzetes:

A főszereplőpáros mellett felbukkan majd Topher Grace, Alec Baldwin, Laura Harrier és Ryan Eggold is. Az előzetes alapján is leszűrhető, hogy nem lesz hiány a Spike Lee-féle humorból.

A Csuklyások 2018. szeptember 27-én lesz látható a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.