Hirdetés

Előzetessel ejt gondolkodóba a koreai sci-fi, az Unidentified

|

A független film hamarosan az amerikai mozikban debütál.

Hirdetés

Valószínűleg egy parttalan vitát eredményezne, ha a sci-fi rajongókat arról faggatnánk, hogy mitől lesz jó egy sci-fi történet. Egyesek a világmegváltó technológiák előre megjósolását, míg mások a filozófiai mélységű tartalmat igénylik ezektől a történetektől.

Az utóbbiak tábora hamarosan egy újabb alkotásnak örvendhet, ugyanis érkezik az amerikai mozikba a dél-koreai független sci-fi film, az Unidentified, mely a trailerével nem rejti véka alá, hogy melyik sci-fi vonalat fogja erősíteni.

Hirdetés

A rövid felvezető szerint 1993-ban számtalan nagyváros felett jelentek meg hatalmas gömb alakú UFO-k, ám 29 évvel később sem tudnak az emberek semmi konkrétumot róluk, hogy miért is vannak itt ezek a levegő gömbök. Az elsőfilmes Jude Chun rendezése komoly fricskát mutat be azon filmekkel szemben, ahol az ügyeletes idegenek céljairól már az első minutumban lehull a lepel. Akik a lassabb lefolyású sci-fi történeteket szeretik, azoknak az Unidentified a fentiek alapján betalálhat.

A filmet még augusztusban fogják mozikba ereszteni, majd szeptember végétől video-on-demand formátumban is megtekinthető lesz. Titeket felcsigázott a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.