Hirdetés

Előzetest kapott a Mamma Mia: Sose hagyjuk abba

|

Újra felcsendülnek az Abba számok, és szinte minden nagyobb sztár visszatér a Mamma Mia: Sose hagyjuk abba c. második részben.

Hirdetés

Az 52 millió dollárból készült, végül több mint 600 millió dollár bevételt produkáló Mamma Mia! sikere után csak idő kérdése volt, mikor kap zöld utat egy folytatás, ami tíz évvel az első film után valóban el is készül. Az első rész nagy nevei szinte kivétel nélkül felbukkannak az új részben, így Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård és Christine Baranski sem maradhatnak ki az éneklésekből.

Hirdetés

Ol Parker írta és rendezte a magyar címén Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmet (értitek, Abba!), ami az első rész folytatásaként és előzményeként is szolgál majd. Meryl Streep fiatalkori karakterét Lily James, a Baby Driver sztárja kelti majd életre.

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba jövő nyáron, 2018. július 19-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.