Hirdetés

Előzetest kapott Anthony Mackie és Jamie Dornan misztikus horror sci-fije

|

A Synchronic filmben időt és teret egyaránt fognak megpendíteni, úgyhogy még Nolan is csak csettintene.

Hirdetés

Justin Benson és Aaron Moorhead neve évről-évre egyre szélesebb körben jelent egyet az eddig nem látott, meg nem tapasztalt fantasztikummal - már ami a filmeket illeti. A két író-rendező annyira egyedi és megkapó módon tudja ötvözni a nehezen érthető tudományos alaphangot és a misztikus, thrillerbe oltott horror atmoszférát, mint igazán kevesek. A Feloldozás, az Újjászületés és A végtelen (amik így együtt egy kvázi trilógiát is kiadnak) mind-mind ékes példái ennek, ahogy a legújabb filmjük, a Synchronic is annak tűnik. Legalábbis a már-már hidegrázós előzetese alapján egészen biztosan.

Hirdetés

A Synchronic két mentős életét mutatja be, Dennisét (Jamie Dornan) és Steve-ét (Anthony Mackie). A halál náluk sajnos mindennapos eset, de egy idő után, mikor szembesülnek az új dizájner drog tragikus hatásaival, egyre több és több hulla kezd tornyosulni előttük. A problémazuhatag pedig ott veszi kezdetét, amikor Steve saját maga is fogyasztója lesz ennek a drognak. Az ő szemén látva a történéseket, idő és tér elemei egyszerre pendülnek meg, a férfi pedig már egyáltalán nem tudja, mi valódi és mi a képzelet.

Ha hihetünk az előzetes híreszteléseknek, akkor a Synchronic idén októberben fog megjelenni az amerikai mozikban (igaz, már tavaly szeptember óta járja a különféle fesztiválokat). Hogy idehaza is műsorra tűzik-e vagy elérhető lesz-e VOD-on, még nem tudni. Titeket is meggyőzött ez a furcsa, de atmoszférikus előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.