Hirdetés

Látványos előzetest kapott a Világok harca-sorozat

|

H. G. Wells halhatatlan klasszikusa most a TV-képernyőkön éled újjá.

Hirdetés

Talán emlékszünk még rá, hogy H. G. Wells, a Dr. Moreau szigete, Az időgép vagy éppen a Világok harca írójának utóbbi regényéből maga Steven Spielberg készített még 2005-ben egy eléggé ingerszegény mozit, amin Tom Cruise akciózása sem segített. Viszont tegyük hozzá, a kasszáknál a büdzsé ötszörösét hozta vissza, így mégiscsak siker volt valamilyen szinten. Pontosan emiatt egyelőre nem tudjuk, hogyan viszonyuljunk a BBC legújabb projektjéhez, amiben egy háromrészes sorozat keretein belül élesztik újjá Wells klasszikusát.

Hirdetés

Az új Világok harcához egy rövid (mindössze 40 másodperces) ízelítőt adtak ki a minap, ami kapcsán azt végérvényesen a sorozat - pontosabban mondva az előzetes - számlájára kell írnunk, hogy igencsak pofásan fest az űrlények támadása. A robbanások nagyok, az ostromok élethűek, a lövéseknek súlya van, az emberek még mindig sikoltoznak, és ha hozzávesszük azt is, hogy ellentétben a filmmel, itt nem a modern környezetbe helyezték át a sztorit, hanem maradtak az Edward-korban, érdekesnek tűnnek a látottak.

A Világok harca pontos megjelenési dátumáról egyelőre nem tudunk semmi biztosat mondani, de nagy rá az esély, hogy még idén, az év végén a képernyőinkre kerül. Szerintetek jól fog elsülni, vagy jól fog elhasalni a sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.