Hirdetés

Furcsa előzetest kapott a sorozatgyilkos Ted Bundy életrajzi filmje

|

A félperces ízelítő több kérdést is felvet, de egyet biztosan megválaszol: Zac Efron magával ragadó.

Hirdetés

Sorozatgyilkosról készíteni egész estés filmet, úgy hogy őt tesszük meg kvázi főszereplőnek, nagy rizikó. Főleg ha valóban élt és a média által híressé vált sorozatgyilkosról van szó. Még inkább, ha magáról Ted Bundyról, az Egyetemi gyilkosról szól ez a film, ami kapcsán a minap kaptunk egy igencsak gyors, pörgős, roppantmód furcsa és (ami a legnagyobb meglepetést okozza) vicces előzetest. Nem feltétlenül a vicces az egyik jelző, ami eszünkbe juthat egy ilyen volumenű filmelőzetes kapcsán.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján a nagyon is hatásos és egyben lényegre törő című Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile film története Bundy hosszabbtávú barátnője, Elizabeth Kloepfer (Lily Collins) szemszögéből fog megelevenedni, viszont nagyon úgy fest a dolog, hogy a film igazi főszerepét az antagonista, Bundy fogja alakítani (Efrontól eleinte életidegen ez a karakter, de mégis meggyőzően hozza a figurát). Nevéhez 35 bizonyított és 36 feltételezett gyilkosság köthető, elsősorban egyetemi lányokat fojtott meg, ellenben minden gyilkosságot élete végégig tagadott - ahogy Kloepfer is. Az előzetes alapján a teljes élete be lesz majd mutatva, ami elég nagy szeletnek tűnik, de bízzunk a legjobbakban.

Viszont az igazán furcsa az előzetesben az az, hogy nagyon úgy néz ki, el akarja túlozni a témáját. Valahogyan az jön le a nézőnek, hogy direkt módon nem akarja komolyan venni magát Bundyt, vagy a gyilkosságokat, és pontosan emiatt mintha valóban ártatlannak ábrázolná. Ehhez még pluszban hozzájön a "poénkodás" is, amit elsősorban vizuálisan jelenítenek meg. De ez még csak az első előzetes, ne ítéljünk ez alapján.

Az eddig magyar cím nélküli Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (már most félünk, milyen blőd titulust fognak neki adni) a januári Sundance Filmfesztiválon debütál, arról, hogy mozikba mikor fog érkezni, még nincs pontos dátum. A filmet Joe Berlinger rendezi, és főbb szerepekben látható lesz majd Zac Efron, Lily Collins, Jim Parsons, vagy éppen John Malkovich.

 

Titeket meggyőzött az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.