Hirdetés

Előzetest kapott William Friedkin utolsó filmje

|

A legendás rendező nem sokkal új filmjének premierje előtt hunyt el.

Hirdetés

William Friedkint olyan filmek alkotójaként ismerjük, mint a Francia kapcsolat vagy Az ördögűző. Nem véletlen, hogy egészen mostanáig minden filmjét nagy várakozás előzte meg. A legendás filmes nemrégiben azonban sajnálatosan elhunyt, így utolsó alkotása tragikus színezetet kapott.

Az eddigi vélemények alapján ráadásul a búcsú emlékezetesre sikeredett, sokak szerint kitűnő film született, amely Friedkin kései korszakának egyik legjobbja. 

Hirdetés

A The Caine Mutiny Court-Martial egy népszerű színdarabon alapul, amely egy olyan tengerészgyalogos tiszt történetét mutatja be, aki szembeszáll az egyre zsarnokibbá váló kapitánnyal, akinek az utasításai mindenki életét veszélybe hozhatják. A film a hatalom, az önkény és a felelősség kapcsolatát vizsgálja, mégpedig remek színészgárdával: Kiefer Sutherland, Jason Clarke, Jake Lacy és a szintén elhunyt Lance Reddick neve is garancia a minőségre. 

A filmet egy szűk közönség már láthatta a Velencei Filmfesztiválon, de hamarosan, egészen pontosan október 6-án mindenki megnézheti a Showtime kínálatában (nálunk remélhetőleg a SkyShowtime-on keresztül). 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.