Hirdetés

Elrabolt világ - szinkronos előzetest és új címet kapott a Fogvatartott állam

|

Márciusban már itthon is megtekinthető lesz az Elrabolt világ a mozikban, amihez az első magyar nyelvű előzetes próbálja meghozni a kedvet.

Hirdetés

A majmok bolygója: Lázadás rendezőjének, Rupert Wyatt új filmjéről alig pár hete látott napvilágot a hír, hogy március 21-én idehaza is jegyet válthatunk rá a mozikban. Az InterCom forgalmazó elég későn kezdett neki a film marketingkampányának, amiről nem csak az árulkodik, hogy a megjelenés előtt pár héttel érkezett meg hozzá az első szinkronos előzetes, de az is, hogy a sokatmondó Fogvatartott állam címet (aminek eredeti címe is Captive State) egy tollvonással Elrabolt világra keresztelte.

Hirdetés

Az Elrabolt világ története szerint 10 évvel járunk egy földönkívüli invázió után, amikor már az idegen lények az emberek közül kijelölt vezetők által gyakorolják a hatalmat. Viszont az emberiség szabadság iránti vágya egy űrből jött zsarnok miatt sem lankad és megszerveződik az ellenállás.

A főbb szerepekben John Goodman (Cloverfield Lane 10, Roseanne), Vera Farmiga (A tégla, Egek ura, Bates Motel), Machine Gun Kelly (Idegpálya, Madarak a dobozban) és Kevin Dunn (Az alelnök, Kémek a szomszédban).

Ti meg fogjátok nézni a moziban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.