Hirdetés

Elrabolva 2 - Feliratos filmrészlet

|

Már javában megy a moziban Liam Neeson második cséphadarása, azonban mi még nem mutattuk meg nektek a filmből vett feliratos részletet, pedig érdemes látni.

Hirdetés

Ezúttal A szállító 3 rendezője, Olivier Megaton állt össze Luc Besson producerrel és íróval, hogy másodszorra is megpróbálják megismételni az első rész sikerét, azonban ez nem teljes egészében jött nekik össze, amit el is olvashattok premier kritikánkból. Aki még esetleg nem tekintette volna meg a moziünnep alatt az akciófilmet, az nézze meg a folytatásban helyet kapó jelenetet és mindenképpen ruházzon be egy jegyre, hiszen ha az Elrabolva 2 nem is hozza az első rész nagyságát, mégis egy élvezhető, abszolút szórakoztató, jól összerakott darabbal van dolgunk, melyben Neeson újra végigsöpör egy komplett alvilágon. “Your mother; is going to be taken.”

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.