Hirdetés

Elrabolva 2 - Kaszkadőrjelenetek

|

Senkitől sem várható el, hogy élete végéig a kamerák előtt ugráljon. Liam Neesontől sem, pedig ő már nem egyszer bizonyította képességeit.

Hirdetés

Vagy mindig is kaszkadőre mozgott helyette? Nem hiszem. Annyi biztos, hogy a 3 (három!) hét múlva a mozikba kerülő Elrabolva 2-ben még több lesz az akció, a robbanásos jelenet és az autós üldözés, mint az első részben. A 20th Century Fox, promózva kicsit a filmet, nyilvánosságra hozott egy, a kaszkadőrmutatványokról szóló videót, melyet a tovább után nézhettek meg. Hivatalos történet: az albán maffia már tudja, hogy hiba volt Brian Mills-es ujjat húzni. Lebecsülni is hiba volt. Brian viszont most megtapasztalhatja, hogy az ő kegyetlenségeiért is büntetés jár - ebben a filmben ugyanis csakis rá vadásznak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.