Hirdetés

Elrabolva 2 - Trailer

|

Lehengerlő előzetessel erősít az Elrabolva egyenes ágú folytatása, amely ott veszi fel a történet fonalát, ahol a nagy sikerű első rész letette azt.

Hirdetés

Liam Neeson hamarosan bérelt helyet szerez magának A feláldozhatók egyik folytatásában, legalábbis az utóbbi időben olyan akciószerepeket vállal, amiben kíméletlenül tör előre, és játékát siker övezi. Az Elrabolva második részében a nagy előd történetének folytatását kapjuk, ugyanis a korábban kivégzett alvilági figuráknak is volt szerető családjuk, és mint jól tudjuk, hogy bosszúszomjas apánál nincs rosszabb. Ezt Bryan Mills és a családja is megtapasztalja a saját bőrén, mikor egy nyári vakáció alkalmával fogságba esnek. Miután sikerül kiszabadulniuk, Mills elrablóik nyomába ered hogy egyenként levadászva őket véget vessen a családját fenyegető veszélynek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.