Hirdetés

Elrabolva 2 - Trailer #4

|

Újabb nemzetközi előzetesen szemlélhetjük meg Bryan Mills mindenkin való átgázolását, amelyet egyetlen személy tud hitelesen és élvezhetően véghezvinni: Liam Neeson.

Hirdetés

A Szállító 3 direktora, Olivier Megaton remélhetőleg fel tud majd érni a korábbi epizód szintjéig és Luc Besson támogatásával élvezhető akciót kanyarít nekünk. A háttér adott, a színészek adottak, a forgatókönyvet maga Luc Besson felügyelte, tehát egyedül rajta bukik vagy áll a dolog. Egy dologban biztosak lehetünk: Liam Neeson továbbra is kőkeményen harcolni fog saját és családja életéért. A film sztorija: Liam Neeson visszatér Bryan Mills, a nyugalmazott CIA ügynök szerepében, aki az elöző részben sikeresen kiszabadította lányát, Kim-et (Maggie Grace) az Albán emberrablók karmai közül. A túszejtők egyikének apja (Rade Serbedzija) azonban bosszút esküszik fia haláláért, és egy családi vakáció alkalmával Bryan és felesége (Famke Janssen) a fogságába esnek. Bryan Kim segítségével sikeresen megszökik, és miután családját biztonságba helyezte, elindul, egymás után levadássza a rablóit. Várható hazai megjelenés: október 4.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.