Hirdetés

Első előzetesen a Bohemian Rhapsody

|

A soundtrackje mindenképp ütni fog.

Hirdetés

A Rami Malek főszereplésével készült Queen-biopic már régóta készülget és több volt a forgatást övező problematika, mint a pozitív hírverés (azt leszámítva, hogy láthattuk a promóciós képeken: Malek kiköpött Mercury lett). Most azonban kaptunk végre egy trailert, amit nézve fellélegezhetünk - simán lehet ebből egy igazán szórakoztató kis zenés film.

Hirdetés

A klasszikus Queen-dalokkal aláhangszerelt előzetes nem sokat mutat, de az a kevés árulkodó és rendkívül hatásosan van összevágva. Egyrészt, megvillogtatják a főszereplőt mindenféle hajszerkezettel (jelezvén, mennyire eggyé vált a szereppel), másrészt koncertekből láthatunk bevágásokat, poénkodásokat a tagok között - siker, pénz, hírnév, csillogás, rock and roll, miegymás. Eddig minden jel arra mutat, hogy egy hagyományos biopicet láthatunk majd, amelyben sorra veszik a fontosabb állomásait a híres zenekarnak és amely lehetőséget biztosít a főszereplőnek arra, hogy mindenki elől elorozza a showt. Miközben bombajó dalok dübörögnek a hallójáratainkban. 

A film rendezője Dexter Fletcher, aki Bryan Singert váltotta le útfélen, miután összebalhézott Rami Malekkel. Malek mellett Mike Myerst is láthatjuk majd a filmben, aki mostanában eléggé eltünedezett. Idén, november elsejétől pedig már a mozikban is nézhetjük a Bohemian Rhapsody-t!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.