Hirdetés

Elszabadul a pokol Gothamben a Titánok 3. évadához érkezett teljes előzetesben

|

A DC-univerzum rajongói nagyszerű epizódoknak néznek elébe.

Hirdetés

Hosszú várakozás után hamarosan visszatér a DC meglehetősen sötét hangvételű sikersorozata, a Titans, ami sok tekintetben az eddigi legizgalmasabb évadot ígéri. A korábban debütált rövid ízelítőt követően most megérkezett a teljes előzetes, ami két perc alatt számtalan karaktert, lehetséges sztoriszálat és képregényes kikacsintást vonultat fel - a képsorok kétségtelenül impozánsak, szóval már csak abban reménykedhetünk, hogy a megfelelő balansz is meglesz ezek között az augusztusban startoló harmadik etapban.

Hirdetés

Mint az a kedvcsinálóból is kiderül, a Titánok ismét visszatérnek Gotham Citybe, ahol épp Barbara Gordon tölti be a rendőrfőnöki pozíciót - habár Dick Graysonnal régi ismerősök, a viszontlátás nem felhőtlen, főleg mert hamarosan a jelenlegi Robin, Jason Todd halálhíre kelt aggodalmat a város lakosaiban. A harmadik évad valóban színre viszi a legendás Halál a családban című Batman-történetet, ahol Jason életét veszti Joker keze által, hogy később a könyörtelen Vörös sisakként térjen vissza, mely átváltozásra itt szintén sor kerül.

A visszatérők mellett olyan új karakterek is tiszteletüket teszik az évadban, mint Madárijesztő (Vincent Kartheiser), aki egyfajta Hannibal Lecter-szerű dinamikában segíti a rendőrséget az Arkham Elmegyógyintézetből, valamint Tim Drake (Jay Lycurgo), amivel egy újabb Robin élőszereplős bemutatkozására kerül sor. Gonoszok tekintetében ráadásul visszatér az előző évadban már látott Blackfire is, ezúttal fontosabb szerepben, tehát elmondható, hogy tömve lesz DC-karakterekkel a folytatás.

Az első három epizód augusztus 12-én debütál az HBO Maxen, onnantól heti bontásban jönnek majd a harmadik etap részei.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.