Hirdetés

Elysium - Az első előzetes (Update)

|

Úgy vártuk a District 9 rendezőjének újabb filmjét, mint - kis túlzással élve - a messiást, hiszen a koncepció ígéretesnek tűnt és Matt Damon főszerepe csak hab a tortára.

Hirdetés

Az új sci-fiben 2159-ben járunk a Földön, ahol a bolygó kegyetlen felszínén csak a szegény és beteg emberek maradtak, a gazdagok egy űrállomásra költöztek. Ez az Elysium nevű űrhajó, ide akar feljutni Max (Matt Damon), mivel megbetegedett, és csak itt kaphatna megfelelő ellátást. A főbb szerepekre Matt Damon és Jodie Foster írt alá, de mellettük bizonyíthat még William Fichtner, Alice Braga és a District 9-ből ismert Sharlto Copley is. A sci-fi magyarországi premierje valamikor augusztusban várható, a folytatásban az első trailer kapott helyet.

Update: Megérkezett a magyar szinkronos előzetes, a hazai mozikban is augusztusban kerül terítékre, Elysium - Zárt világ címmel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.